Kerst in Binnenstad Vlaardingen

Kerstmarkt Vlaardingen 2016

Save the date: noteer nu vast het weekend van vrijdag 9 en zaterdag 10 december in uw agenda, want dan wordt Binnenstad Vlaardingen opnieuw omgetoverd in kerstsfeer met een gezellige en gratis toegankelijke kerstmarkt, kerstmuziek en vol activiteiten waar de hele familie welkom is. Standhouders kunnen zich helaas niet meer inschrijven voor de kerstmarkt 2016. Onderaan deze pagina kunt u zich wel aanmelden als er mogelijk nog een plaatsje vrij komt of voor kerstmarkt 2017.

Kerstmarkt Vlaardingen 2016 wordt bijzonder! Vanaf het Veerplein via de Fransenstraat en de Markt staan er volop kerstkramen afgewisseld met gezellige kerstactiviteiten, winterattracties, straattheater, muziek, food en horecaterrassen. Op de Westhavenplaats wordt Het Glazen Huis Vlaardingen opnieuw opgebouwd, vorig jaar een groot succes.

Op deze website http://www.binnenstadvlaardingen.nl/kerstmarkt2016 kunt u het programma lezen en de ontwikkelingen volgen.

Like ook facebook.com/binnenstadvlaardingen voor nieuws over Kerstmarkt Vlaardingen 2016.Deelnemen

De Kerstmarkt Vlaardingen 2016 is vol. Er zijn veel enthousiaste standhouders die zich hebben aangemeld. De kerstmarkt bestaat dit jaar uit ca. 50 - 55 standhouders.

Heeft u toch interesse dan kunt u altijd een email sturen naar: kerstmarktvlaardingen2016@binnenstadvlaardingen.nl. Wij houden uw gegevens dan in ons adressenbestand en benaderen u volgend jaar graag.

Meer informatie over Kerst in Vlaardingen? www.binnenstadvlaardingen.nl/kerstmarkt2016Sponsoren
In samenwerking met:Organisatie en contact

Kerstmarkt Vlaardingen 2016 wordt georganiseerd door Stichting Stadshart Vlaardingen.

Vragen: kerstmarktvlaardingen2016@binnenstadvlaardingen.nlKerstmarkten.nl